Marian Andronache, candidatul Dreptei Unite la funcția de primar al Sucevei: Împreună, putem începe un nou mandat cu oameni integri, dovediți de testul timpului cu un cuget curat, la conducere. Acum începem să clădim o Suceava a prosperității!


Intră acum și în grupul de

Candidatul Dreptei Unite (USR-PMP-FD) la funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, a transmis sucevenilor că este singura alternativă a cetățenilor nemulțumiți de ceea ce oferă partidele din coaliția PSD-PNL și că le garantează că după alegri va fi primarul tuturor, indiferent de culoarea politică.

„Suntem la Suceava în situația în care PNL stă să explodeze din interior, iar PSD a explodat deja, cred că știți lucrul acesta. Nici nu știu dacă din fericire sau din nefericire, doctrinele celor două partide mai sunt de luat în seamă. Nici măcar ei nu mai înțeleg dacă sunt de stânga sau sunt de dreapta pentru că alianța asta nefirească i-a bulversat total”, a spus Marian Andronache.

Candidatul Dreptei Unite a transmis un mesaj extrem de clar și răspicat.

„Stau de vorbă cu foarte mulți oameni care îmi spun că nu se regăsesc în liderii celor două partide și mai ales în candidații la fotoliul de primar la municipiul Suceava ai celor două partide. Și nu-i condamn. Afirm doar că eu voi fi în continuare un om demn și vertical în fața obstacolelor politice și rămân la dispoziția tuturor celor nemulțumiți să-mi acorde votul lor pentru a duce mai departe o politică în care aceștia se regăsesc, o politică demnă și constructivă”, a spus Marian Andronache.

El a subliniat că prin promovarea în lupta electorală a domnului Vasile Rîmbu, PSD arată că nu mai ține deloc la valorile interne și mai ales la membrii de ani de zile ai acestui partid și că în aceeași situație este și PNL care și-a trădat candidatul anunțat la Primărie, dar și membrii PNL cu mare experiență

„Rămân singura alternativă a cetățenilor nemulțumiți, a votanților nemulțumiți, a simpatizanților celor două partide, atât din PNL cât și din PSD și le garantez că după 9 iunie voi fi primarul tuturor sucevenilor indiferent de culoarea politică”, a spus Andronache.

Candidatul Dreptei Unite a amintit că în mai puțin de două săptămâni, sucevenii sunt chemați la urne, iar viitorul municipiului Suceava pentru următorii 4 ani depinde de fiecare vot în parte, fără excepție.

„Pe 9 iunie, haideți să ne unim forțele! Am încredere că veți vota informat și că nu vă veți lăsa influențați de amăgirile partidului comasat român, PSDNL, care au demonstrat ce și cât au putut. Împreună, putem începe un nou mandat cu oameni integri, dovediți de testul timpului cu un cuget curat, la conducere. Acum începem să clădim o Suceava a prosperității!”, a mai spus Marian Andronache.

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de