Cod galben de ploi torențiale până miercuri seara în județul Suceava și informare meteo de averse cu descărcări electrice până joi seara


Intră acum și în grupul de

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri dimineața, o avertizare cod galben de ploi torențiale pentru județul Suceava valabilă în cursul zilei până la ora 23:00.

Potrivit ANM, în intervalul menționat, în Moldova, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei și al Olteniei vor fi perioade cu averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și pe alocuri de peste 40…50 l/mp.

Meteorologii au emis și o informare meteo valabilă de miercuri dimineața până joi la ora 20:00 de averse cu descărcări electrice.

Astfel, în intervalul menționat, va ploua în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp și pe alocuri de peste 40 l/mp.


Intră acum și în grupul de