Înscrie-ți ciclistul familiei la „Micul Trialist”, cursa de 1 iunie de la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Ai acasă un pasionat de ciclism, pentru care plimbările în parc înseamnă o oportunitate prin care îți demonstrează ce priceput este pe două roți? Înscrie-ți copilul la competiția „Micul Trialist”, care va avea loc la Iulius Mall Suceava pe 1 iunie! Traseul este personalizat, astfel încât să ofere, atât distracție, cât și mici provocări pentru cicliștii la început de drum, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. Înscrierile se fac la Centru Info din Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230 208 700.

Sâmbătă1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, Iulius Mall Suceava se transformă în epicentrul distracției și competiției pentru tinerii pasionați de biciclete. Cu emoții și entuziasm, copii de toate vârstele sunt așteptați să își așeze bicicletele la linia de start și să își demonstreze abilitățile în cadrul celei de-a 7-a ediții a competiției „Micul Trialist„, ce are loc pe esplanada Iulius Mall Suceava, de la ora 15.00.

Participarea la eveniment este gratuită, fiind necesare: înscrierea, bicicleta, casca de proiecție și cheful de distracție. Înscrierile au început deja la Centrul Info din Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230 208 700 și au loc până în ziua evenimentului, 1 iuniepână la ora 14.00. „Micul Trialist” are trei categorii, unde vă puteți înscrie copiii: juniori (6 – 8 ani)avansat (9 – 11 ani) și expert (12 – 14 ani).

Fiecare participant va avea șansa la start, unde un arbitru va cronometra cursa, iar pentru fiecare jalon atins se va acorda în plus câte o secundă. Concurentul cu cel mai scurt timp va fi desemnat câștigător pentru categoria sa. Mai multe detalii despre regulament puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Traseul va fi unul plin de provocări, creat din mini-rampe și jaloane. Biciclete, echipamente de protecție, vouchere Hervis și brățări de la Atlantis Gold, sunt premiile pe care micii bicicliști le vor câștiga în acest weekend și sunt oferite de Hervis Sports și Atlantis Gold din Iulius Mall Suceava. Cei prezenți la Iulius Mall Suceava vor avea parte și de o surpriză, Iulian ZaharieCampion Național ELITE 2024, va face o demonstrație spectaculoasă de sport extrem.

Nu rata această oportunitate de a transforma o zi specială într-o experiență de neuitat pentru cei mici și pentru întreaga familie, la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de