Diana Pîțu, în echipa lui Lucian Harșovschi: Apreciez expertiza fiecărui coleg din echipa aceasta care întinerește Suceava prin idei, prin proiecte, printr-o nouă abordare


Intră acum și în grupul de

Diana Pîțu are 36 de ani și a absolvit Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava, iar studiile universitare le-a făcut la București, iar după finalizarea acestora, a revenit acasă, unde a urmat cursurile unui program de masterat în administrație. Astăzi este doctorand în economie și pe lângă oportunitate de a studia, Suceava i-a oferit șansa de a învăța și lucra doar lângă oameni valoroși.

“Am ales să fiu alături de Lucian Harșovschi, deoarece este un profesionist, o persoană ancorată în realitatea Sucevei, îi apreciez curajul și bunele intenții. Totodată, cred și apreciez expertiza fiecărui coleg din echipa aceasta care întinerește Suceava prin idei, prin proiecte, printr-o nouă abordare.”

Lucian Harșovschi a mulțumit acesteia pentru că este în echipa sa.

„Îi mulțumesc Dianei pentru încrederea oferită în momentul în care a decis să se alăture echipei! Sunt sigur că, așa cum a spus și ea, alături de echipă, vom reuși să continuăm proiectele începute, dar mai presus de acest lucru, vom reuși să aducem schimbarea de care are nevoie Suceava, prin noi proiecte, printr-o nouă abordare”, a spus Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de