VIDEO//Marian Andronache vrea să transforme Suceava într-un loc mai sigur și mai confortabil pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Marian Andronache, candidatul alianței Dreapta Unită (USR-PMP-FD)  la funcția de primar al Sucevei, a prezentat astăzi planul său ambițios pentru dezvoltarea orașului, axat pe crearea unui mediu mai sigur și mai confortabil pentru familii.

„Familiile sunt sufletul comunității noastre și, ca părinte, îți dorești ce e mai bine pentru copiii tăi. Putem transforma acest oraș într-un loc mai sigur și mai confortabil pentru copiii noștri. Uite planul meu pentru familia ta,” a declarat Marian Andronache.

În cadrul planului său, Andronache a promis modernizarea tuturor locurilor de joacă din Suceava în maximum 365 de zile de la preluarea mandatului. De asemenea, el s-a angajat să asfalteze toate străzile de pământ din municipiu, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructurii și la creșterea siguranței rutiere.

Pentru a fluidiza traficul și a reduce aglomerația, Andronache intenționează să implementeze soluții inteligente de gestionare a traficului. Aceste măsuri vor contribui la reducerea timpului petrecut în trafic și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Un alt punct esențial din planul său este crearea de centre medicale de permanență și construcția unui spital municipal.

„Toate aceste lucruri sunt esențiale pentru ca familia ta să aibă acces rapid la sănătate și oportunități frumoase de creștere și dezvoltare,” a subliniat Andronache.

Marian Andronache își încheie apelul către alegători invitându-i să fie alături de el pe 9 iunie, ziua alegerilor: „Pe 9 iunie vă invit să fiți alături de mine.”

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de