ISU Suceava organizează Ziua Porților Deschise de 1 Iunie și așteaptă copii să descopere cum arată o zi din viața unui pompier


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava invită toți copiii și părinții să sărbătorească împreună Ziua Internațională a Copilului, printr-un eveniment special organizat pe 1 iunie.

Sâmbătă, între orele 9:00 și 15:00, toate subunitățile pompierilor militari din județul Suceava își vor deschide porțile pentru public. Cei care vor participa vor avea ocazia să descopere cum arată o zi din viața unui pompier și să vadă de aproape autospecialele de intervenție.

„Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună de Ziua Copilului! Evenimentul este dedicat tuturor, de la mic la mare, și dorim să oferim o experiență de neuitat celor mici, dar și adulților”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată.

Pe parcursul zilei, vizitatorii vor putea interacționa cu pompierii, vor afla detalii interesante despre activitatea acestora și vor avea parte de surprize și activități dedicate celor mici.

Ziua Porților Deschise organizată de ISU Suceava este o oportunitate excelentă pentru copii și adulți de a învăța despre importanța și dificultățile meseriei de pompier, într-un cadru prietenos și interactiv.


Intră acum și în grupul de