Gheorghe Flutur, întâlniri electorale în municipiul Suceava: Liberalii au scos județul Suceava din zona socialistă și din subdezvoltare. Întoarcerea la socialiști ar fi o greșeală enormă și un regret


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a încheiat, după 10 întâlniri electorale în 12 ore ziua de sâmbătă în municipiul Suceava.

După ce și-a început ziua pe șantier în Șcheia la ora 8:30, acesta a încheiat-o la ora 20:30, în Obcini.

„A fost o zi intensă, cu mii de strângeri de mâini și discuții extrem de aplicate cu sucevenii, care mă fac să afirm răspicat că a fost una dintre cele mai productive campanii electorale în relația mea cu electoratul. În seara aceasta, două întâlniri foarte calde și constructive au avut loc în cartierele Ițcani și Obcini. M-am întâlnit cu peste 500 de suceveni și am avut discuții în aer liber, pe baloți de paie la Ițcani”, a spus Flutur.

În cadrul acestor întâlniri din municipiul Suceava, la care au fost prezenți viitorul primar liberal al Sucevei, Lucian Harșovschi, actualul primar al Sucevei, Ion Lungu, și deputații liberali Ioan Balan și Bogdan Gheorghiu, președintele Flutur le-a cerut sucevenilor să meargă pe mâna liberalilor.

El a subliniat că liberalii au scos județul Suceava din zona socialistă și din subdezvoltare.

„Astăzi, Suceava este în rând cu orașe recunoscute și dezvoltate precum Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Sibiu și Alba Iulia. Întoarcerea la socialiști ar fi o greșeală enormă și un regret”, a declarat Flutur.

Totodată, președintele Flutur a vorbit despre schimbarea de mentalitate, în primul rând a celor care conduc și vor să conducă.

„Suceava la autostrada ne obligă să sistematizăm mai eficient orașul, să facem mai multe parcări și bretele de acces și să îmbunătățim ieșirile din oraș. Cel mai important lucru este să încurajăm mediul de afaceri să investească în zona noastră”, a mai declarat liderul liberal.

Sub administrație liberală, Gheorghe Flutur promite că Suceava, ca oraș și județ, va deveni patria investițiilor, aducând sucevenii plecați în străinătate înapoi acasă și susține că acesta va fi un pariu câștigat în favoarea bunăstării și siguranței oamenilor de aici.

Lucian Harșovschi a prezentat programul și proiectele pentru Suceava și a afirmat încă o dată că experiența pe care o deține alături de determinare și de schimbarea de mentalitate dar si de ritm vor face ca Suceava să se dezvolte și mai mult.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de