IPS Calinic, la finalul Sf. Liturghii la hramul Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” a mulțumit premierului Marcel Ciolacu pentru susținerea vizibilă a Arhiepiscopiei, dar și președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur și primarului Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a ținut să mulțumească, duminică, la finalul Sf. Liturghii săvârșite cu ocazia hramului Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” celor care s-au implicat în lucrarea Bisericii.

„Aș vrea să mulțumesc celor care au susținut vizibil lucrarea Bisericii. Mă știți un om apolitic. Știți că nu fac politică. N-am făcut, nu fac și nu voi face, dar recunoștința, aici la Mănăstirea „Sf. Ioan ” se cultivă mai des. De aceea, aș vrea să-i mulțumesc domnului premier al României, Marcel Ciolacu, pentru că a susținut lucrările începute de restaurare și de consolidare a Ansamblului Monastic suplinind fonduri și pentru celelalte obiective din eparhia noastră”, a spus IPS Calinic.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a mulțumit și autorităților locale.

„Aș vrea să-i mulțumesc domnului președinte Gheorghe Flutur și domnului primar Ion Lungu. Știți că domnul primar nu mai candidează așa că nu pot fi suspectat de campanie electorală”, a menționat ierarhul.

IPS Calinic a mai spus că va aduce mulțumiri în continuare celor care au susținut și vor susține lucrarea bisericii.

„Le mulțumesc și acum și le voi mulțumi și în continuare, atât domniilor lor cât și celor care au susținut, susțin și vor susține lucrarea bisericii”, a precizat înaltul ierarh.

IPS Calinic a mulțumit totodată și credincioșilor pentru prezența permanentă la lucrarea Bisericii, dar și la slujbele care se săvârșesc la Mănăstirea Sf. Ioan de la Suceava „arătând dragostea permanentă față de arhiepiscopul locului care este Sf. M. Mc Ioan cel Nou de la Suceava de peste 600 de ani”.


Intră acum și în grupul de