Marian Andronache, mesaj către „Generația de Aur” a municipiului Suceava: Cu ajutorul dumneavoastră vreau să ghidăm tinerii acestui oraș pentru ca împreună cu ei să avem grijă de sănătatea dumneavoastră și nu numai


Intră acum și în grupul de

Candidatul Dreptei Unite la funcția de primar al municipiului Suceava, Marian Andronache, a transmis, duminică, un mesaj către „Generația de Aur” a municipiului Suceava.

„Experiența și maturitatea dumneavoastră sunt importante pentru noi. Tinerețea în sine nu este o virtute dacă nu este ajutată de înțelepciunea celor trecuți prin viață. Cu ajutorul dumneavoastră vreau să ghidăm tinerii acestui oraș pentru ca împreună cu ei să avem grijă de sănătatea dumneavoastră și nu numai”, a spus Andronache.

El a arătat că propune construirea unui spital municipal modern unde să se acorde îngrijiri medicale de cea mai bună calitate aproape de casă.

Mai mult, Marian Andronache își propune deschiderea unui centru medical de permanență în fiecare cartier al municipiului pentru ca sucevenii să aibă acces la îngrijiri medicale non-stop indiferent de oră sau zi.

Totodată, candidatul Dreptei Unite vrea să înființeze un centru pentru vârstnici unde aceștia vor găsi nu doar îngrijire medicală, dar și activități sociale pentru a se bucura de o viață activă și demnă.

„Rămân profund îndatorat celor care au ridicat Suceava din temelii. Voi ați trăit cei mai grei ani și spiritul vostru de sacrificiu mă determină să lupt în numele vostru. Mă bazez pe voi, pe spiritul civic pe care l-ați dovedit la fiecare set de alegeri, și știu că doriți să lăsați copiilor și nepoților voștri un viitor demn. Pe 9 iunie, folosiți această șansă!”, a spus Marian Andronache.

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de