Candidatul Dreptei Unite pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Marian Andronache, a declarat că un punct prioritar în programul său electoral este eliminarea decalajelor între cartierele din munipiul Suceava și că are un plan în acest sens.


Intră acum și în grupul de

„14 ani am locuit în cartierul Obcini și mă doare să văd că în unele locuri s-au făcut modernizări, nu foarte multe, iar printre blocuri totul a rămas la fel”, a spus Andronache.

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022

El a mai arătat că spațiile verzi administrate de firmele de salubrizare sunt neîntreținute, în timp ce spațiile verzi întreținute de Direcția Domeniului Public arată impecabil.

Marian Andronache e exemplificat cu zona unde a fost un loc de joacă și care nu este întreținută, dar nici un nou loc de joacă nu a fost instalat, arătând că sunt 73 de locuri de joacă ce vor trebui modernizate, iar promisiunea lui este că le va moderniza în 365 de zile.

Totodată, el a spus că în urma negocierilor făcute de echipa lui cu cei din Primăria Suceava se modernizează zece locuri de joacă.

Marian Andronache a mai remarcat că Obcini este un cartier sufocat de mașini și că se parcheză peste tot unde există posibilitatea, iar împreună cu echipa lui a indentificat zone unde pot fi construite parcări supraetajate pe structură metalică.

Potrivit acestuia, prin amenajarea de parcări supraetajate se degrevează toate zonele unde acum se parchează mașini pe spațiul verde, sau borduri.

Marian Andronache a mai găsit soluții pentru amenajarea unui parc în Cartierul Obcini, loc pentru un cimitir, dar și înființarea de centre de permamență în fiecare cartier.

Candidatul Dreptei Unite a mai spus că programul său prevede eliminarea decalajelor între cartierele municipiului Suceava, iar el este cel mai în măsură să o facă   

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de