Motociclistul implicat în accidentul de pe Bulevardul George Enescu din Suceava a suferit mai multe traumatisme și rămâne internat în secția de ortopedie a SCJU Suceava


Intră acum și în grupul de

În această dimineață, în jurul orei 9:30, a avut loc un accident rutier grav pe Bulevardul George Enescu, în zona Mobilă din municipiul Suceava. O motocicletă a intrat frontal într-un autoturism de talie mică, provocând rănirea gravă a motociclistului, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Potrivit dr. Bogdan Bondaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Suceava, motociclistul a suferit multiple leziuni, respectiv un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie la coloana cervicală, fractură la mâna dreaptă și fractură de bazin. Deși policontuzionat, pacientul a ajuns în UPU conștient, cooperant și stabil hemodinamic.

După evaluarea inițială, s-a decis ca acesta să rămână internat în secția de Ortopedie pentru tratament și monitorizare.

La fața locului, intervenția rapidă a pompierilor militari, care au sosit cu o autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD-TIM, a fost esențială pentru stabilizarea și transportul victimei. Conform maiorului Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, motociclistul a primit îngrijiri medicale inițiale la locul accidentului înainte de a fi transportat la spital.


Intră acum și în grupul de