Detaliile accidentului de motocicletă de pe Bulevardul George Enescu din Suceava: Șoferul unui Opel a virat stânga fără să acorde prioritate motociclistului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 38 de ani din Suceava a fost rănit, luni dimineața, într-un accident rutier produs pe Bulevardul George Enescu din Suceava.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor, luni dimineața în jurul orei 09:37, un bărbat de 47 de ani din comuna Ipotești a condus un autoturism Opel Zafira pe Bulevardul George Enescu din Suceava, pe banda a II a de circulație, având direcția de deplasare dinspre zona „Curcubeu” spre „Mobilă”.

După ce a trecut de blocul  G40 acesta a virat la stânga pentru a pătrunde pe o stradă alăturată fără a acorda prioritate de trecere motociclului marca KTM ce se deplasa pe sensul opus de mers, având direcția de deplasare spre zona „Curcubeu”, intrând în coliziune cu acesta cu partea din dreapta față.

Ca urmare a impactului motociclistul a suferit leziuni, fiind preluat și transportat la  Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticat cu „fractură bazin, fractură membru superior drept, traumatism cranio-cerebral minor”.

    Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior, acestora li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de