Vasile Rîmbu, alături de Ioan Andone, Dorin Goian și Marian Bordeianu explică proiectul stadionului licențiat UEFA din Suceava și a echipei de fotbal de nivel național


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Vasile Rîmbu, împreună cu fostul național Ioan Andone, fotbalistul Dorin Goian și Marian Bordeianu au prezentat modul în care se poate realiza proiectul stadionului licențiat UEFA din Suceava, dar și privind construcția unei echipe de fotbal de nivel național.

Când am lansat acest slogan „Facem Suceava bine” am promis că în orice proiect major, pe lângă forțele proprii, personalul propriu, comunitatea suceveană, vom atrage specialiști, specialiști care cunosc în amănunt problemele respective.

În proiectul nostru privind construirea unui stadion modern am apelat la mai vechiul meu prieten, Ioan Andone, la prietenul Dorin Goian și la domnul Marian Bordeianu care este un împătimit al fotbalului ca și noi ceilalți, dar este extrem de determinat să facem pași în ceea ce privește sportul sucevean și în special fotbalul care este sportul rege.

Vrem să demarăm acest proiect pentru a readuce pasiunea de altă dată a sucevenilor.

Vasile Rîmbu este convins că pasiunea există acum într-o stare latentă, dar nu are unde să se manifeste.

„Nu ne vom lăsa până când nu vom pune acest proiect în fapt, de construire a acestui nou stadion modern la standarde UEFA și licențiat UEFA în perspectiva de a găzdui competiții europene, naționale și poate și internaționale”, a spus Vasile Rîmbu.

El a arătat că până la finalizarea acestui proiect trebuie ca Suceava să aibă o echipă serioasă, întrucât CSM Suceava și Foresta Suceava nu mai sunt și acum trebuie crescută echipa Cetatea Suceava care să conteze în peisajul fotbalistic național.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de