Gheorghe Flutur: Autostrăzile vor rezolva problema salariilor mici din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, este convins că autostrăzile care vor fi construite în județ vor genera dezvoltare și creșterea veniturilor salariaților.

Întrebat la News Bucovina cum vede rezolvarea problemei celor mai mici salarii din țară, Gheorghe Flutur a răspuns că autostrăzile vor rezolva și această problemă.

„Autostrăzile rezolvă această problemă. Autostrada înseamnă mai multe locuri de muncă. Va fi competiție. N-ai angajați, trebuie să le urci un pic salariile. De ce în Ilfov sunt mai mari? Pentru să sunt multe firme, hale, fabrici și așa mai departe și mai găsești forță de muncă și trebuie să umbli un pic și la salariu. Aici au profitat. A fost perioada lohn-urilor cu salariul minim”, a spus Flutur.

El este convins că autostrada va aduce mai multe venituri.

„M-am uitat la Cluj. Am vorbit cu Boc că și ei au avut o dinamică. Până nu au dat accesul la autostradă era una, acum e alta”, a declarat liderul liberal.

El crede că inclusiv reconstrucția Ucrainei va contribui la creșterea salariilor din județul Suceava.

„Eu cred că inclusiv reconstrucția Ucrainei va contribui (la creșterea salariilor n.r.) pentru că materialele de construcție, fel de fel de lucruri se pregătesc deja. Noi vrem să pregătim și suntem în discuții: de unde iei materiale de construcții, concesionări de terenuri, albii de râu, piatră, pentru că îți trebuie materiale pentru că acolo este o piață imensă. Suntem deștepți să facem asta?”, a spus Flutur.

Președintele PNL a spus că în aceste domenii vor trebui ca primarii să se implice, iar primarii liberali sunt cei mai curajoși și are multe exemple de succes.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de