Aproape 200 de elevi din Suceava au participat la a XXI-a ediție a Concursului anual de matematică și limba română pentru elevii claselor a IV-a și a VIII-a


Intră acum și în grupul de

Ediția a XXI-a a “Concursului anual de matematică și limba română pentru elevii claselor a IV-a și a VIII-a de la instituțiile de învățământ preuniversitar din Municipiul Suceava” a avut loc cu o participare impresionantă: 108 candidați la clasa a IV-a și 85 la clasa a VIII-a.

Concursul, care presupune o probă scrisă cu subiecte din programele în vigoare la matematică și limba și literatura română, a fost organizat printr-un parteneriat între Asociația Profesioniștilor Colegiului Național “Ștefan cel Mare” Suceava, Primăria și Consiliul Local Suceava.

Festivitatea de premiere a avut loc în aula Colegiului Național “Ștefan cel Mare” și a coincis cu Ziua Internațională a Copilului, toți participanții fiind considerați câștigători.

Iată câțiva dintre câștigători:

La clasa a IV-a:

  • Ștefănescu Răzvan-Andrei de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava a obținut premiul I și un premiu special la matematică.
  • Dănilă Petra-Iliana de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava a obținut premiul II.
  • Juravle Teodora Elisa și Moisuc Matei, ambii de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, au obținut premiul III.

La clasa a VIII-a:

  • Crusninschi Vlad de la Școala Gimnazială “Ion Creangă” Suceava a obținut premiul I și un premiu special la matematică.
  • Gradinariu L.O. Anastasia de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava a obținut premiul II.
  • Amorăriței C. Tudor de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava a obținut premiul III și un premiu special la matematică.

Intră acum și în grupul de