Un bărbat din Suceava a fost găsit mort în locuință de un vecin care venise să-i aducă pensia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Suceava, care locuia singur,  a fost găsit mort în locuință de un vecin care venise să-i aducă pensia.

Secția de Poliție Burdujeni din cadrul Poliției Municipiului Suceava a fost sesizată, marți, de un bărbat că unchiul său de 77 de ani din Suceava a fost găsit mort în locuința sa.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că respectivul bărbat în vârstă de 77 de ani este pensionar și locuiește singur la adresa de domiciliu din Suceava, str. Păcii.

Totodată, s-a stabilit că în cursul zilei de luni, un vecin al bărbatului s-a deplasat la locuința celui din urmă pentru a-i înmâna pensia.

Cu acestă ocazie vecinul a observat faptul că bărbatul era întins pe patul dormitorului, iar crezând că este sub influența băuturilor alcoolice și doarme, nu l-a mai deranjat.

A doua zi, marți, 04.06.2024, în jurul orelor 15:00, vecinul a revenit la locuința respectivului ocazie cu care a constatat faptul că acesta se află în aceeași poziție, motiv pentru care l-a contactat telefonic pe fiul și pe nepotul său.

La scurt timp, la fața locului, s-a deplasat un echipaj din cadrul SMURD Suceava, care după efectuarea manevrelor de resuscitare, a constatat decesul bărbatului.

Cauza și împrejurările decesului vor fi stabilite după efectuarea necropsiei cadavrului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de