Gheorghe Șoldan: Axialul Suceava – Dolhasca rămâne una dintre dovezile neputinței administrației județene.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat, miercuri, că Axialul Suceava – Dolhasca rămâne una dintre dovezile neputinței administrației județene.

„Șoferii și locuitorii din localitățile de pe traseul acestui drum strategic nu vor uita degrabă coșmarul prin care au trecut ani la rând”, a spus Șoldan.

El a precizat că a discutat miercuri  despre acest subiect în piața din Dolhasca, unde a fost de dimineață alături de Mircea Mihai, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului.

„Chiar dacă în perioada campaniei electorale asfaltul se întinde pe drumurile județene mai ceva ca untul pe pâine, oamenii vor deconta la vot tot ce au avut de îndurat.  Vorbim despre ani de neglijență și indiferență”, a declarat Șoldan.

El spune că oamenii din tot județul merită drumuri sigure și moderne, nu doar promisiuni înainte de alegeri și că Ziua Schimbării se apropie.

„La Dolhasca, oamenii sunt pregătiți să deconteze la vot tot ce-au îndurat în toți acești ani și să aducă schimbarea atât în administrația locală, cât și la conducerea Consiliului Județean”, a transmis Gheorghe Șoldan amintind că 9 iunie este Ziua Schimbării.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de