Flutur îndeamnă sucevenii să vină duminică la vot și să voteze PNL: Echipa liberală este cea care a modernizat județul Suceava.


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur le solicită sucevenilor să-l voteze la alegerile locale din 9 iunie și le-a spus că el este pe prima poziție pe buletinul de vot.

„Sunt convins că veți deschide buletinul de vot și veți vota pe săgeată, Gheorghe Flutur, poziția 1, ușor de ținut minte”, a spus Flutur.

El a mai cerut sucevenilor să-i dea prin vot și echipa cu care să conlucreze în următorul mandat, repectiv să voteze lista consilierilor județeni PNL aflată tot pe prima poziție.

Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe suceveni să participe la alegerile din 9 iunie.

„Dragii mei, vă rog să veniți la vot. Am umblat pe la dumneavoastră, prin localități, prin curțile dumneavoastră, pe străzile dumneavoastră și vă mulțumesc că ne-ați primit”, a spus Flutur.

El le-a cerut sucevenilor să aibă încredere în PNL întrucât echipa liberală este cea care a modernizat județul Suceava.

„Vă îndemn să veniți la vot, să-mi votați echipa de primari de la Lucian Harșovschi la Suceava la Marius Rîpan la Dorna, să votați pe Bogdan Loghin la Rădăuți, să votați echipa liberală, oameni harnici, onești și de-ai dumneavoastră”, a mai spus Flutur.

El le-a cerut sucevenilor să-și facă duminică timp și să-i voteze.

„Faceți-vă timp duminică zece minute pentru noi să ne puneți la treabă patru ani de zile pentru dumneavoastră”, a mai spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de