Gheorghe Flutur îndeamnă tinerii să vină la vot să voteze PNL: Modernizarea propusă de liberali este în primul rând pentru dumneavoastră. Haideți să făurim împreună proiectul „Suceava la autostrăzi”


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, joi, un apel către tineri să vină duminică la vot și să voteze echipa liberală pentru viitor și drumul european al județului.

„Dragi tineri duminică vă invit la vot. Veniți să vă hotărâți viitorul.  Veniți alături de echipa liberală, de echipa lui Gheorghe Flutur. Gheorghe Flutur a început să întinerească echipa liberală cu Lucian Harșovschi la Suceava, cu Marius Rîpan la Vatra Dornei, cu Bogdan Loghin la Rădăuți, cu foarte mulți tineri în echipele noastre. E loc pentru fiecare dintre dumneavoastră.

Cel mai important este că modernizarea propusă de liberali este în primul rând pentru dumneavoastră. Haideți să făurim împreună proiectul „Suceava la autostrăzi”. Autostrăzile întoarcerii diasporei, autostrăzile locurilor de muncă, a dezvoltării județului Suceava.

Gheorghe Flutur vă întinde mâna să veniți la vot și să votați echipa liberală că n-o să vă pară rău. Este pentru viitor, este pentru drumul european. Vă aștept la vot!”

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de