Sportivi suceveni campioni și vicecampioni naționali, premiați la Primăria Suceava de viceprimarul Lucian Harșovschi


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a premiat, vineri, sportivii suceveni care au obținut performanțe remarcabile la nivel național, recunoscând astfel eforturile și succesele lor care au adus bucurie comunității locale.

 Echipa de rugby U20 a Liceului cu Program Sportiv – Clubul Sportiv Școlar a fost distinsă cu titlul de Campioană Națională. Componența echipei, formată din 28 de sportivi și 2 profesori antrenori, a fost premiată cu 1000 de lei pentru fiecare membru.

 Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar Suceava la categoria Junior I a obținut titlul de Vicecampioană Națională. Cei 16 sportivi și 2 profesori antrenori au fost recompensați cu câte 700 de lei fiecare.

 Echipa de handbal masculin Junior I a Liceului cu Program Sportiv a triumfat în cadrul Turneului Final Speranța, ocupând locul I. Fiecare dintre cei 16 elevi și profesorul antrenor au primit câte 500 de lei.

Viceprimarul Harșovschi i-a felicitat pe toți sportivii pentru rezultatele obținute și a reiterat angajamentul Primăriei Suceava de a investi în infrastructura sportivă și în susținerea sportivilor locali.

„Vom continua să sprijinim sportul sucevean și vă asigur că Suceava va avea echipă de fotbal,” a declarat Harșovschi, subliniind astfel intenția de a dezvolta și alte ramuri sportive în oraș.

Prin aceste premii și promisiuni, administrația locală dorește să încurajeze performanța și să creeze condițiile necesare pentru ca sportivii suceveni să atingă noi culmi ale succesului.


Intră acum și în grupul de