Premierul Marcel Ciolacu, cu tricou Make Suceava Great Again, alături de Gheorghe Șoldan și Vasile Rîmbu la conferința de presă a PSD


Intră acum și în grupul de

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a venit la conferința de presă a partidului după ședința Consiliului Politic Național al PSD îmbrăcat cu un tricou cu mesajul „Make Suceava Great Again” și i-a invitat alături de el pe președintele ales al CJ Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, și de primarul ales al Sucevei, Vasile Rîmbu.

Președintele PSD a spus că tricoul i-a fost oferit de Gheorghe Șoldan care i-a amintit că pe spate este desenat un fluture care zboară din Suceava.

Întrebat de ce a ales să poarte acest tricou, Marcel Ciolacu a spus că i-a fost oferit de cel care a „răsturnat alegerile”

„Mi l-a oferit domnul Șoldan, fiind campionul care a răsturnat alegerile. Asta e, i-a luat fața lui Simonis. Echipa Rîmbu-Șoldan a fost mai distrugătoare”, a spus președintele PSD.

El a arătat că poartă tricoul respectiv ca o formă de respect pentru victoria obținută de candidații PSD în județul Suceava.

 Întrebat care ar fi candidatul prezidențiabil al PSD, Marcel Ciolacu a spus că i-ar plăcea să fie ori Simonis, ori Șoldan.


Intră acum și în grupul de