Acțiunea JUPITER la Suceava: Peste 13.000 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 4.000.000 de lei, confiscați de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au continuat activitățile de verificare și cercetare penală în urma celor 16 percheziții domiciliare, desfășurate în cadrul Acțiunii JUPITER, într-un dosar privind infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul silvic.

În urma finalizării activităților de inventariere aferente controalelor pe linie silvică, demarate în contextul perchezițiilor domiciliare efectuate împreună cu specialiștii Gărzii Forestiere Suceava, au fost confiscați 13.409 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de 4.020.255 de lei. De asemenea, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 113.000 de lei.

Activitățile de cercetare penală în cadrul dosarului continuă pentru stabilirea tuturor conexiunilor infracționale și asigurarea materialului probator, urmând ca măsurile procedurale să fie dispuse prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de