După intervenția „profesionistă” de acum două luni a ACET, o nouă avarie s-a produs în intersecția din fața Primăriei Suceava


Intră acum și în grupul de

Asfaltul a început să se surpe din nou în zona din fața Primăriei Suceava după ce în urmă cu două luni ACET Suceava a intervenit la o avarie pe care a susținut că a soluționat-o profesionist.

Miercuri seara reprezentanți ai ACET au venit și au marcat din nou zona unde au început să se producă surpări.

Acum două luni, conducerea ACET arată că a lucrat cu profesionalism în cazul avariei din intersecția Bulevardului 1 Mai cu strada Universității din zona Primăriei Suceava.

„ACET S.A. Suceava a acționat cu profesionalism și cu limitarea efectelor de natură să afecteze suprafața carosabilă reabilitată recent, aflată în garanție. Nu este important să te ocupi de săpat cât mai repede cu putință, important este să știi unde, de ce, și cum să sapi pentru o intervenție cât mai eficientă și cu limitarea consecințelor ce decurg în urma unor asemenea intervenții, asigurând totodată securitatea și sănătatea oamenilor”, arăta atunci conducerea operatorului.

Tot atunci ACET S.A. Suceava menționa că are capacitatea de a gestiona și a acționa permanent în astfel de situații, dar spunea că are în administrare un sistem de rețele de apă și canalizare în mare majoritare uzat fizic și moral, de peste 50-60 de ani de folosință, față de durata normată de exploatare de 30-35 de ani.

Conducerea ACET cerea Primăriei să înceapă programe de investiții pentru reabilitarea și înlocuirea acestor sisteme care au durata de viață depășită, dar aducea multe mulțumiri lui Ion Lungu pentru că s-a implicat în soluționarea avariei.


Intră acum și în grupul de