Detaliile accidentului de pe strada Gheorghe Doja din Suceava: Un șofer a circulat prea aproape de mașina din fața sa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit, sâmbătă după amiaza, într-un accident produs pe strada Gheorghe Doja din Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, în jurul orelor 18.00, un șofer din comuna Ipotești conducea un autoturism marca Audi pe str. Gheorghe Doja. Acesta nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa, un autoturism Ford condus de un bărbat din comuna Zagra din județul Bistrița-Năsăud și a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

 În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului din Ford care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava – UPU, unde a fost diagnosticat cu ”contuzionat ușor prin accident rutier, contuzie coloană cervicală și contuzie toraco-abdominală”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de