Președintele ales al CJ Suceava, la Sf. Litrughie de la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou: M-am bucurat să văd printre miile de credincioși și foarte mulți tineri 


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat, luni, în prima parte a zilei dedicată cinstirii Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou, la Sfânta Liturghie arhierească de la Catedrala Arhiepiscopală din Suceava.

„M-am bucurat să văd, printre miile de credincioși, și foarte mulți tineri. A fost o liturghie care a transformat curtea mănăstirii “Sf. Ioan cel Nou’’ de la Suceava într-o mare de emoții, speranțe și rugăciuni”, a spus Șoldan.

El a subliniat că s-a închinat alături de pelerinii veniți din toată țara la racla cu moaștele Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou, pentru sănătate, pentru pace și prosperitate și pentru o viață mai bună.

Gheorghe Șoldan a subliniat că trei zile i-au fost dedicate în acest an hramului Sfântului Ioan cel Nou, când se sărbătoresc și Zilele Sucevei și a transmis „La mulți ani!” Sucevei și tuturor sucevenilor.


Intră acum și în grupul de