Președintele ales al CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, mesaj de la Vicovu de Jos: Sunt determinat să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie.


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost prezent, duminică, la Sărbătoarea Vicovului de Jos unde le-a transmis celor prezenți mulțumiri pentru că i-au acordat încrederea prin votul lor și a promis să este determinat să facă ceea ce a promis.

„M-am bucurat să fiu duminică, de Rusalii, în mijlocul locuitorilor din Vicovu de Jos, al căror primar a ales să sărbătorească această zi și printr-un spectacol de excepție, adunând, astfel, laolaltă întreaga comunitate nu doar la biserică, ci și pe esplanada de lângă Centrul Cultural „Sofia Vicoveanca” din localitate, o comunitate și un primar pe care, așa cum le spuneam și vicovenilor, i-am dat de multe ori exemplu”, a arătat Șoldan.

De pe scena evenimentului, el le-a vorbit oamenilor despre prioritățile sale ca președinte de consiliu județean și i-a asigurat că nu a uitat ce am vorbit în campania electorală nu de mult încheiată.

„I-am felicitat pentru că au ales un primar precum Vasile Tugui (votat cu aproape 90%), primar care a reușit în două mandate să dezvolte vizibil comuna și care are numeroase proiecte de continuare a modernizării Vicovului de Jos. Totodată, le-am mulțumit pentru că au avut încredere în mine și pentru că, pe 9 iunie, la Vicovu de Jos am primit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava de trei ori mai multe voturi decât principalul meu contracandidat”, a menționat Șoldan.

El a remarcat că sunt zeci de exemple de astfel de comunități care au ales într-o proporție covârșitoare schimbarea cu Gheorghe Șoldan ceea ce îl onorează , dar că îl și responsabilizează în egală măsură.

„Sunt determinat să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie. Toate astea pentru ca, într-un final, sper eu chiar finalul primului mandat, 2028, toți mai puțini tineri să plece din județ, iar cei plecați de mult să înceapă să vină înapoi acasă, la copiii lor, la familiile lor”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de