ACET Suceava anunță că alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, joi, pe mai multe străzi din municipiul Suceava, comuna Șcheia și cartierul „Primăverii” din Moara


Intră acum și în grupul de

Operatorul de apă și canalizare ACET SA Suceava a anunțat, marți, că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în cursul zilei de joi, între orele 7-19 pe mai multe străzi din municipiul Suceava și din comuna Șcheia.

Potrivit ACET SA se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile lon Irimescu, Traian Țăranu, Victoriei, Măgurei, Stațiunii, Gavril Tudoraș, b-dul Sofia Vicoveanca, Hagigadar inclusiv la punctele termice Obcini 2,3 și 4, iar în comuna Șcheia pe străzile Morii, Făgărașului, Parângului, Vilelor, Tarnița, Ostra, sat Sf. llie vechi Cartierul „Primăverii”- Moara, cartierul „Axa Sud” – Sf. Ilie

ACET SA menționează că la reluarea furnizării există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute și apa să fie utilizată doar în scopuri menajere până la limpezirea ei.

„Dacă situația persistă, sunați la Dispeceratul ACET S.A. Suceava, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată”, se mai arată în comunicat în care ACET SA își cere scuze pentru disconfortul creat și mulțumește pentru înțelegere.


Intră acum și în grupul de