Lucian Harșovschi a izbucnit în ședința CL Suceava: Pe strada Tipografiei abia modernizată a apărut o avarie ACET după ce vineri au spus că au remediat-o


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a izbucnit, miercuri, în plenul Consiliului Local Suceava unde a spus că deja ACET SA întrece orice limită și că lucrările de modernizare sunt afectate de avariile la rețeaua de apă.

Harșovschi a spus că luni a fost finalizată strada Tipografiei care a fost modernizată, s-au creat 106 locuri de parcare, s-au făcut alei, s-au pus bănci, s-au făcut accesele la scările de bloc.

„Am purtat conversații și discuții, inclusiv în scris, cu cei de la ACET pentru că era o avarie semnalată de Asociația de Proprietari. Au cerut inclusiv cei de la Asociația de Proprietari sistarea lucrărilor de modernizare până când ACET va găsi și remedia avaria. Vineri am fost la fața locului și am discutat cu cei care lucrau acolo și au spus că nu mai au nicio avarie și totul e în regulă. Astăzi asfaltul s-a umflat deja”, a spus viceprimarul.

El a precizat că și în acest caz vor fi aplicate amenzi pentru că aceste situații se tot repetă.

„Vom aplica sancțiuni până vor înțelege că trebuie să-și facă treaba. Avariile sunt normale într-o lume civilizată, dar important este să intervenim prompt și să nu lăsăm ca după război, ci să se aducă la starea inițială. Sunt peste 200.000 de lei amenzi aplicate celor de la ACET anul trecut și până la jumătatea acestui an, amenzi pe care le-am câștigat în instanță și care vor trebui achitate”, a spus viceprimarul.


Intră acum și în grupul de