Patru indivizi din Pătrăuți, trimiși în judecată după ce au tâlhărit trei bătrâni


Intră acum și în grupul de

Patru indivizi din comuna suceveană Pătrăuți au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru că au tâlhărit un bătrân de 69 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc și două bătrâne în vârstă de 82 de ani din comuna Fundu Moldovei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a anunțat, marți, că a dispus trimiterea în judecată a lui Zobar Gheorghe Stan, Marian Costel Stan, Costel Tican, multiplu condamnați pentru furt și tâlhărie și Ionatan Tiberiu Hariga, toți din comuna suceveană Pătrăuți.

În rechizitoriu se arată că Zobar Stan, Marian Stan și Costel Tican au intrat în noaptea de 2 iunie 2016 în locuința unui bărbat de 69 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestuia, datorată vârstei, stării de sănătate şi infirmităţii, având un picior amputat, l-au bătut cu pumnii şi picioarele, l-au imobilizat şi i-au furat două inele din aur de la mână, 600 de lei din  portofel precum şi trei telefoane mobile.

În urma loviturilor primite, bărbatul a fost fiind internat la Clinica OMF Iaşi, cu fractură dublă de mandibulă cu deplasare, urmând să necesite minim 55 de zile de îngrijiri medicale.

gratii arest

Ulterior, în noaptea de 7 spre 8 iunie, Zobar Stan și Marian Stan au pătruns în locuinţa a două femei în vârstă de 82 de ani din comuna Fundu Moldovei pe care le-au lovit și le-au furat 6.200 lei, au distrus telefonul mobil și cablul telefonului fix.

În ambele cazuri, agresorii au fost ajutați de Ionatan Hariga, care i-a transportat cu mașina  din Pătrăuți la locuințele respective, unde i-a așteptat și i-a dus înapoi acasă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de