Intră acum și în grupul de
Ingediente
Aluatul
lapte 250 g
ulei 100 g
faina 125 g
oua 4 buc
zahar 2 linguri
sare
Crema
lapte 500 g
zahar 150 g
zahar vanilat 2 pachete
faina 50 g
galbenusuri 4 buc
unt 25 g
Glazura
unt 50 g
zahar pudra 3 linguri
cacao 3 linguri
apa 3 linguri
Preparare:
Aluatul.
Se fierbe laptele cu uleiul, sarea si zaharul. Se adauga faina si se amesteca pâna se desprinde de pe peretii vasului (ca o mamaliguta). Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale întregi unul câte unul. Nu se pune un ou pâna ce celalalt nu a fost complet încorporat. Se fac formele si se dau la cuptor la foc mare 25-30 min. In primele 20 min nu se deschide cuptorul, deoarece aluatul oparit da înapoi foarte usor.
Intră acum și în grupul de