Prefectura Suceava: Drumul Suceava-Păltinoasa va rămâne închis circulației până vineri dimineața


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, joi, că tronsonul de drum Suceava-Păltinoasa de pe DN 17 va rămâne închis circulației până vineri la ora 10:00.

Potrivit sursei citate, la sediul ISU Suceava are loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe ordinea de zi fiind analiza situației existente la nivelul județului în contextul avertizării meteorologice cod roșu.

În cadrul ședinței s-a discutat situația celor 373 de persoane care necesită dializă și s-a evidențiat că încă de miercuri, prin ISU Suceava s-a menținut permanet legătura cu cele trei unități medicale din județ care asigură asistență medicală pentru persoanele dializate, asigurându-se continuitatea acestui serviciu medical vital pentru persoanele avute în evidență.

Totodată, s-a stabilit că DN 17, pe sectorul Păltinoasa – Suceava, va rămâne închis până în data de 07.04.2023, ora 10.00

„Funcție de evoluția vremii și posibilitățile de intervenție pentru deszăpezire, restricția va fi ridicată mai repede”, arată sursa citată.

La această oră în județul Suceava sunt închise circulației mai multe tronsoane de drumuri naționale:

DN 2 Fălticeni – Siret;

DN 17 Suceava – Păltinoasa;

DN 17A Rădauti  – Dornești;

DN 29 Suceava – Botoșani;

DN 2H Rădăuți – Vicovu de Jos,

17A Rădăuți – Marginea,

DN 2K Solca – Milișăuți.


Intră acum și în grupul de