Ion Lungu: Am așteptări destul de mari de la Guvernul Ciolacu. Trebuie să fie performant și să absorbim fondurile europene


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, prim vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România, a declarat, miercuri, că are așteptări destul de mari de la noul guvern care va fi condus de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Am așteptări destul de mari. Ca și până acum, să fie performant, să mergem înainte pe fonduri europene, să absorbim fondurile europene”, a declarat Ion Lungu.

El consideră în contextul internațional, actuala finanțare europeană trebuie folosită la maximum întrucât s-ar putea ca viitorul cadru financiar european să nu mai fie atât de generos.

„Eu am spus, în baza experienței pe care o am. Este al treilea exercițiu financiar și eu sunt convins că următoarele exerciții financiare, ținând cont de situația geopolitică a Europei cu război, criză energetică, nu vor mai fi cu niște sume atât de generoase. Scuzați expresia, dar trebuie să facem pe dracu-n patru să tragem acești bani europeni, ceea ce eu încerc să fac la Primăria Suceava și și reușesc”, a concluzionat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de