Reprezentantul Ocolului Silvic Vama, Cristinel Cucec, a câștigat concursul național „Cel mai bun fasonator mecanic”


Intră acum și în grupul de

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva a anunțat că etapa națională a Concursului profesional ”Cel mai bun fasonator mecanic”, găzduită în acest an de Direcția Silvică Bacău, a fost câștigată de Cristinel Cucec, reprezentantul Ocolului Silvic Vama din cadrul Direcției Silvice Suceava.

Pe locul al doilea pe podium s-a clasat Constantin Țintea, reprezentantul Ocolului Silvic Doftana – D.S. Prahova, și, pe locul al III-lea, de Adrian Vartolomei, de la Ocolul Silvic Târgu Ocna – D.S. Bacău.

La etapa națională au participat toți câștigătorii etapelor locale, care s-au desfășurat la nivelul Direcțiilor Silvice din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Concurenții au parcurs, în cadrul concursului, cinci probe, precum schimbarea lanțului motoferăstrăului, doborârea arborilor, tăierea de precizie, tăierea combinată și curățarea crăcilor.

Concursul profesional ”Cel mai bun fasonator mecanic” este organizat anual de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Federația Sindicatelor din Silvicultură ”Silva”.


Intră acum și în grupul de