Un bărbat din Frasin a murit după ce a căzut dintr-un cireș


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din orașul Frasin a murit, duminică, în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava unde a fost adus în stare de inconștiență după ce a căzut dintr-un cireș.

Potrivit anchetei, un bărbat de 56 de ani din Frasin s-a urcat duminică după amiaza, într-un cireș din curtea sa pentru a culege cireșe.

Soția bărbatului a auzit la un moment dat un zgomot puternic, a ieșit din locuință și și-a găsit soțul căzut, iar lângă el o creangă a cireșului care a cedat din cauza greutății bărbatului.

Femeia, constatând că soțul ei este în stare de inconștiență, a sunat la 112. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță care l-a transportat inițial la Spitalul Gura Humorului, iar de acolo la SJU Suceava unde a decedat în Unitatea de Primiri Urgențe la ora 23:23.

Bărbatul era singur în momentul în care a urcat în copac(cireș), nefiind suspiciuni cu privire la decesul acestuia.  Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judetean Sf Ioan cel Noua Suceava și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliției orașului Frasin, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de