Bărbat arestat la Gura Humorului după ce a agresat sexual o adolescentă în autobuz


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat de Judecătoria Gura Humorului pentru agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri după ce a agresat sexual o adolescentă în timp ce era în autobuz.

Potrivit anchetei, vineri, 7 iulie 2023,  în jurul orei 17:30, bărbatul se deplasa cu un mijloc de transport în comun, în care se aflau în jur de 20 de persoane, între care și o adolescentă de 15 ani ce era așezată pe un scaun pentru pasageri de la marginea culoarului.

Profitând de imposibilitatea fetei de a-şi exprima voinţa întrucât aceasta a adormit, brăbatul, aflat în picioare lângă aceasta, și-a scos organul genital din pantaloni şi a început să o atingă pe tânără pe piciorul drept cu organul genital în repetate rânduri, masturbându-se în acelaşi timp cu mâna dreaptă, ulterior ejaculând lichidul seminal asupra fetei, respectiv pe hanoracul, pe pantalonii scurţi  și pe piciorul drept al acesteia.

Față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la data de 08.07.2023 judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de