Flutur anticipează criticile că se distrează prea mult participând la diverse evenimente: Nu-i adevărat. De luni până sâmbătă lucrăm, avem treabă!


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur a declarat, duminică, de pe scena Festivalului Internațional „Întâlniri Bucovinene” că în următoarea perioadă vor fi numeroase evenimente în județ și a arătat că va fi criticat că se distrează prea mult, dar că el consideră că după ce se muncește în timpul săptămânii e bine ca duminica să fie organizate activități și spectacole pentru suceveni.

Flutur a ținut să spună în cadrul manifestării că toți primarii din județul Suceava merită aprecieri. „Sunt harnici, indiferent de culoarea politică. Noi ne înțelegem cu toți. Nu există culoare când e de promovat județul Suceava și Bucovina și chiar vreau să le mulțumesc astăzi tuturor că și-au făcut timp să vină aici”, a spus Flutur, arătând că cei care nu au fost prezenți vor putea veni la alte manifestări.

Președintele CJ Suceava a anunțat că în 27 august va fi organizat evenimentul „Sărbătoarea Muntelui” în Masivul Rarău, săptămâna viitoare, duminică, se va organiza „Jocul pe toloacă” la Pârteștii de Sus, îm perioada 17-20 august se desfășoară Festivalul Medieval în Cetatea de Scaun a Sucevei.

„Sunt multe evenimente la care vă invităm. Știu ce o să spună unii: Iar Flutur se distrează prea mult. Nu-i adevărat. De luni până sâmbătă lucrăm, avem treabă, dar duminica este dreptul dumneavoastră să primiți din partea noastră și spectacole și organizări pe care le meritați”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de