Medicii cardiologi intervenționiști Blaga și Turcoman: Șicanările continuă. De astăzi ne este monitorizată activitatea pentru că se consideră că muncim prea puțin. Din luna mai am avut intervenții la 165 de pacienți cronici și 83 de pacienți acuți


Intră acum și în grupul de

Medicii cardiologi intervenționiști Laurian Blaga și Paul Turcoman din cadrul SJU Suceava au anunțat, marți, că s-a decis ca activitatea lor să fie monitorizată timp de două săptămâni pentru a înțelege ce înseamnă cardiologia intervențională și consideră că nu este o situație normală în condițiile în care ei spun că doresc să lucreze, să vindece și să salveze vieți.

„Întrucât sicanările continuă într-un mod mai birocratic pentru a masca intențiile reale ce sunt în defavoarea noastră, am lăsat la o parte orice neînțelegere și ne-am făcut datoria pentru Suceava, efectuând 165 de pacienți cronici și 83 de pacienți acuți din luna mai și până în prezent, muncă considerată prea puțină de către conducere, întrucât începând de astăzi ne este monitorizată activitatea timp de 2 săptămâni pentru a înțelege ce înseamnă cardiologia intervențională”, arată cei doi într-o postare pe pagina de socializare.

Ei spun că situația este ironică pentru că managerul SJU Suceava,  cardiolog de meserie, ar trebui să aibă habar despre ce se întâmplă aici, cel puțin teoretic.

„Era interesant ca aceeași măsură să se fi luat și când fostul coleg venea 1-2 ore zilnic la spital, fiind plătit cu aproximativ 50.000 EURO în 6 luni”, au adăugat cei doi.

Ei recunosc că s-ar fi putut efectua mai mulți pacienți dacă ar fi avut materialele necesare în timp util, dar același manager a numit un șef de compartiment o persoană ce nu are competență în acest domeniu.

„Practic, lucrurile nu au cum să meargă bine. Dar după evenimentele petrecute, nu ne mai miră nimic. Alegem această variantă de exprimare, întrucât celelalte au rămas fără răspuns. Ne dorim să lucrăm, să vindecăm, să salvăm vieți, să facem bine! E tot ceea ce ne dorim!”, au transmis cei doi medici cardiologi intervenționiști.


Intră acum și în grupul de