Pacient supraponderal externat după o spitalizare de 100 de zile în SJU Suceava. Aceasta a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe în urma unui accident rutier


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a anunțat marți, că a fost externat un pacient supraponderal care suferise o fractură în urma unui grav accident rutier și care a stat internat 100 de zile. Pentru recuperarea sa, a fost necesară o intervenție chirurgicală complexă, efectuată de către medici ortopezi și anesteziști  care au depus eforturi considerabile pentru a-i asigura o recuperare completă.

Pacientul, cu o greutate de peste 200 de kilograme, a suferit o fractură gravă ca urmare a accidentului rutier, iar din cauza condiției sale supraponderale, au apărut complicații la nivelul plăgii operatorii. Astfel, a fost necesară o perioadă îndelungată de spitalizare pentru a gestiona aceste complicații și pentru a asigura o recuperare completă și sigură.

Echipa medicală, în frunte cu medici ortopezi și anesteziști, a depus eforturi considerabile pentru a se asigura că pacientul primește îngrijirea optimă și tratamentul adecvat. După o perioadă lungă de recuperare și reabilitare, pacientul a fost în cele din urmă în stare să plece pe picioare proprii.

În urma externării, pacientul va continua recuperarea și tratamentul în ambulatoriul de ortopedie, unde va fi supus unor controale regulate pentru a se asigura că evoluția sa rămâne pozitivă și că nu apar noi complicații.

„Este primul pacient cu această greutate operat de medicii ortopezi din cadrul SJU Suceava si ne bucurăm că evoluția a fost favorabilă”, a concluzionat dr. Dan Teodorovici.


Intră acum și în grupul de