Tineri din ATOS s-au plimbat împreună cu prieteni nevăzători prin Suceava și au mers și la Muzeul de Științele Naturii


Intră acum și în grupul de

Tineri din Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) s-au s-au reîntâlnit cu prietenii nevăzători de la Asociația Nevăzătorilor Suceava cu care s-au bucurat împreună vreme de câteva ore.

Punctul de întâlnire a fost Biserica „Sf. Dumitru”, iar după momentele de început are reîntîlnirii, mai puțin cu ochii, dar mai mult cu inima și cu sufletul, cu toții au pornit la drum.

Grupul format din tineri din ATOS s-au plimbat pe Esplanada și s-au îndreptat apoi spre Muzeul de Științele Naturii Suceava unde s-a intrat în lumea minunată a mineralelor, a plantelor și a animalelor.

La final, tinerii și prietenii lor nevăzători au mâncat împreună o înghețată bună, depănând amintiri de la întâlnirile trecute, vorbind despre familiile dragi, despre dorințele viitoare și următoarele revederi cu bucurie.

Activitatea aceasta s-a numit: „Pod de comunicare, orientare și socializare tineri cu și fără dizabilități sociale”.

„A fost o experiență din nou pentru tinerii noștri de a înțelege mai bine lumea celor care nu au vedere sau văd extrem de puțin. A fost minunat să fim alături de prietenii noștri nevăzători, adevărați ambasadori ai unei societăți creștine, care se dorește a fi mai incluzivă, mai compătimitoare și mai responsabilă”, au transmis reprezentanții ATOS.


Intră acum și în grupul de