Gheorghe Flutur, la Broșteni: Potențialul acestui orășel turistic de pe valea Bistriței este tot mai mare, iar zona este din ce în ce mai căutată de turiști


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că la invitația primarului de Broșteni, a participat la deschiderea zilelor orașului și că a avut ocazia să stau de vorbă cu mai mulți oameni din Broșteni.

„Orașul a cunoscut o modernizare în ultimul timp. Aici populația este racordată la canalizare și apă curentă într-un procent de peste 90%. Acum Broșteniul desfășoară un amplu program de modernizare a peste 20 km de străzi, prin Anghel Saligny”, a precizat Flutur.

El a arătat că primarul Alexandru Hurjui este implicat în multe proiecte pentru modernizarea școlilor, a spitalului și pentru anveloparea blocurilor.

„În toată perioada aceasta, CJ Suceava i-a fost aproape ori de câte ori a avut nevoie. Potențialul acestui orășel turistic de pe valea Bistriței este tot mai mare și în momentul de față sunt construite mai multe pensiuni și agropensiuni, zona fiind din ce în ce mai căutată de turiști”, a precizat președintele Flutur.

Potrivit acestuia dezvoltarea turistică a zonei este ajutată și de drumul județean care face legătura cu centrul județului, respectiv drumul Holda – Ostra – Frasin, dar și Transrarăul, care este din ce în ce mai circulat.


Intră acum și în grupul de