Un complex de locuințe cu 450 de apartamente va fi construit pe strada Bazelor


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava anunţă publicul despre elaborarea documentatiei de urbanism „Planului Urbanistic Zonal și Regulament de urbanism aferent pentru construirea unui complex de locuinte colective, spatii comerciale, spatii prestari servicii, spatii alimentatie publica, locuri de parcare, spatiu de joaca pentru copii, spatii verzi amenajate, sistematizare verticala, imprejmuire, racorduri/bransamente”, pe teren proprietate privată în suprafață de 17934mp, situat în intravilanul municipiului Suceava pe str. Bazelor, nr. 1.

Potrivit documentației depuse la dosar, complexul de locuințe va avea cinci tronsoane cu locuințe colective, spații comerciale, spații de prestări servicii, spații de alimentație publică, locuri de parcare, spațiu de joacă pentru copii și parcare subterană.

Construcțiile vor avea regim de înălțime de până la 10 etaje. Astfel, trei tronsoane vor avea 10 etaje, unul va avea două etaje, iar al cincilea va avea regim de înălțime cu 3 și 5 etaje.

Parcela de teren de 17.934 mp pe care se va construi noul ansamblu aparține firmei Truzi.

Pe amplasament se propun maximum 450 de apartamente și maximum 20 de spații comerciale.

Prin PUZ se propun 127 de locuri de parcare supraterane și maximum 400 la subsol.

      Documentaţia de urbanism cu principalele reglementări poate fi consultată la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A- Compartimentul Strategii urbane și gestionare documentaţii de urbanism-camera 38 de luni până vineri, intre orele 9:00-13:00, pe site-ul www.primariasv.ro la secţiunea „Anunţuri” și în holul central de la parterul instituției.

     Observaţiile referitoare la documentaţia de urbanism se primesc în perioada 29.08.2023 – 22.09.2023 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail [email protected]  

Răspunsul la observațiile transmise va fi trimis în scris.

Responsabil cu informarea și consultarea publicului: Compartimentul strategii urbane și gestionare documentații de urbanism – Primăria municipiului Suceava, b-dul 1 Mai, nr. 5A, cam. 38, tel. 0230.212696, int. 142.


Intră acum și în grupul de