Wizz Air închide din 29 octombrie baza operațională de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Wizz Air a anunțat că va închide din 29 octombrie baza operațională de la Suceava.

Wizz Air a decis să închidă baza operațională pe care o are la aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava la mai puțin de un an de la deschiderea ei. Compania aeriană low-cost nu va mai avea echipaje de zbor și avioane care vor fi operate de la baza operațională din Suceava de la sfârșitul lunii octombrie 2023, a anunțat bordinpass.ro

Anunțul a fost transmis de către Wizz Air angajaților săi din Suceava în decursul zilei de joi, 7 septembrie 2023, conform surselor BoardingPass, însă decizia nu a fost anunțată public de companie, a precizat sursa citată.

Potrivit mesajului companiei obținut de News Bucovina, angajații sunt anunțați că din cauza climatului macroeconomic, dar și a condițiilor meteorologice ostile care influențează puternic stabilitatea operațională, s-a decis închiderea bazei de pe Suceava începând cu 29 octombrie.

Wizz Air a deschis anul trecut, în 15 decembrie, baza pe Aeroportul Suceava alocând două aeronave și oferea 11 rute către șapte țări.

Prin decizia de a renunța la baza de la Suceava, numărul de curse operate de Wizz Air de pe Aeroportul Suceava se va reduce.


Intră acum și în grupul de