Ministrul Dezvoltării a inspectat investiția pe care o finanțează la Sala Polivalentă din Suceava


Intră acum și în grupul de

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, aflat în vizită de lucru în județul Suceava, a inspectat, vineri, lucrările pe care ministerul pe care îl conduce le finanțează prin Compania Națională de Investiții la Sala Polivalentă din Suceava.

El a fost însoțit de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și de primarul Sucevei, Ion Lungu.

Constructorul a prezentat că s-a ajuns la un progres de 12 la sută în ceea ce privește realizarea investiției.

Primarul Ion Lungu a spus că ministrul a fost satisfăcut de modul în care se implementează acest proiect al Companiei Naționale de Investiții și că va fi asigurată finanțare în continuare pentru finalizarea lucrărilor.

În cadrul ședinței care s-a desfășurat în Sala Unirii a Palatului Administrativ, atât președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cât și președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, au cerut ministrului soluții pentru deblocarea finanțării proiectelor realizate prin CNI unde sunt restanțe foarte mari, de circa 400 de milioane de lei.

Ministrul a spus că la preluarea mandatului bugetul de 1,5 miliarde de lei al CNI era epuizat și că a alocat fonduri de la alte programe derulate de minister și că se așteaptă rectificarea bugetară, dar că până atunci ar urma să fie alocați bani de la fondul de rezervă.


Intră acum și în grupul de