Reabilitarea blocurilor din centrul Sucevei va duce și la modificarea aspectului zonei centrale


Intră acum și în grupul de

Mai multe blocuri din zona centrală a Sucevei vor fi reabilitate cu 7,3 milioane de euro.

Primarul Ion Lungu a anunțat că a semnat contractele de mandat cu conducerea Asociației de Proprietari Nr.3-Lot 1 și Lot 2  pentru Renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifuncționale din zona centrală a municipiului Suceava, pentru Bloc 6  (sc.A+B+C) -str. Ștefan cel Mare nr 4, Bloc 2 A, str Vasile Alecsandri nr.6 și Bloc 2 B, str Vasile Alecsandri nr.4 pentru reabilitare moderată și pentru Bloc 4 Hotel(scara A+B+C+D),str. Nicolae Bălcescu nr 4, Bloc 1A , str Dimitrie Onciu nr 10, Bloc 1 B,str Nicolae Bălcescu nr.6 și Bloc 1C, str. Nicolae Bălcescu nr 8,  pentru reabilitate aprofundată.

El a spus că în ședința de joi a Consiliului Local este propuse spre adoptare pe ordinea de zi documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții din cadrul proiectului”Renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din zona centrală a Municipiului Suceava din cadru Asociației de proprietari Centru.”

Valoarea totală a proiectului ,inclusiv TVA, este de 36.121.116,81 lei(aprox. 7.300.000 euro).

Prin acest proiect se vor executa lucrări pentru reabilitarea acoperișului, lucrări propuse asupra elementelor nestructurale, lucrări de reabilitare termică și lucrări de intervenții la instalații.


Intră acum și în grupul de