Miss Lady Sanremo 2022, Gabriela Salgău, originară din Suceava, a fost găsită fără viață în casa din Portogruaro


Intră acum și în grupul de

Gabriela Salgău, în vârstă de 51 de ani,  Miss Lady Sanremo 2022, a fost găsită fără viață în patul ei. O tragedie neașteptată care a lovit în inima unei comunități care o cunoștea și o aprecia, arată publicația italiană nordest24.it

Îngrijorarea membrilor familiei a început să crească în timpul nopții de vineri, 20 octombrie, când Gabriela nu răspundea la apelurile lor, ea fiind găsită decedată în jurul ore 23:30.

Personalul medical care a intervenit prompt a putut doar să confirme decesul, iar potrivit primelor concluzii ale personalului medical Gabriela a decedat din cauza unui atac de cord.

Publicația italiană subliniază că Gabriela nu era doar o frumusețe de scenă. Originară din Suceava, România, și-a construit viața în Portogruaro, unde nu numai că și-a găsit un loc de muncă, ci și dragostea. Cu toate acestea, viața ei nu a fost doar despre lumini și scene: Gabriela era implicată în cauzele sociale, iar prezența ei în piață la Portogruaro pentru a protesta împotriva violenței asupra femeilor este cea mai clară dovadă a acestui lucru, menționează sursa citată care adăugă că Gabriela nu s-a limitat doar la un gest izolat, ci a participat activ la campania pentru Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor, demonstrând un angajament concret și tangibil.

Fotografia ei din 2021, în care poză cu banda de Miss Ragazza Cinema pe o bancă roșie din Portogruaro, a devenit iconică. Această imagine nu a fost doar un simbol al frumuseții, ci a reprezentat un mesaj puternic împotriva violenței asupra femeilor. Gabriela a folosit recunoașterea și notorietatea sa pentru a arunca lumină asupra unei cauze cruciale, precizează publicația italiană.


Intră acum și în grupul de