IPS Calinic spune că va fi deschis un magazin pentru vânzarea produselor fermei Lucos a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților


Intră acum și în grupul de

Produsele Fermei Lucos a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților ar urma să fie vândute printr-un magazin specializat.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a făcut acest anunț într-un răspuns oferit unui enoriaș.

Ierahul a fost întrebat dacă produsele de la Ferma Lucos se vând.

IPS Calinic a arătat că se va organiza un magazin pentru vânzarea acestor produse.

„Produsele obținute se vor vinde după ce în parcarea care se amenajează vom organiza un magazin cu o astfel de destinație. Până atunci, îl puteți contacta pe părintele stareț Benedict, care vă poate da toate informațiile dorite”, a precizat IPS Calinic.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a urmărit și urmărește în continuare de aproape dezvoltarea Fermei Lucos și în aproape fiecare itinerar pastoral în eparhie este inclusă și această fermă.

Astfel, IPS Calinic a inspectat începând de anul trecut lucrările de la Ferma Lucos începând de la lucrările de compartimentare și reabilitare relocare, reamenajare, compartimentare și refacere, lucrările de amenajare a silozului de cereale, de construire a platformei betonate pentru însilozare masă vegetală și amenajarea hambarului metalic pentru porumb știuleți, amenajarea adăpostului pentru suine și a adăpostului pentru ovine, caprine și cabaline, a adăpostului de păsări, lucrările de conectare la utilități.

În același timp IPS Calinic a urmărit și realizarea lucrărilor agricole de sezon și de întreținere.


Intră acum și în grupul de