Comuna Poiana Stampei, gazda Campionatului Național de Cros, strălucește pe harta atletismului național


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, Comuna Poiana Stampei a devenit epicentrul atletismului național, găzduind Campionatul Național de Cros, un eveniment de prestigiu organizat cu măiestrie de Federația Română de Atletism. Alegerea acestei comune pitorești a fost un pas în direcția oferirii unui traseu demn de competițiile internaționale de profil, iar administrația publică locală a demonstrat un angajament exemplar în asigurarea succesului evenimentului.

„Poiana Stampei a fost alegerea perfectă pentru Campionatul Național de Cros «Bucovina Cross Country». Cu un traseu de excepție și o primire călduroasă, toți cei peste 500 de copii veniți din 37 de județe au fost impresionați și promit să revină în aceste locuri minunate”, a declarat organizatorul evenimentului, Cristian Prâsneac.

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, a subliniat importanța acestui eveniment sportiv pentru comunitatea locală: „Suntem mândri să găzduim pentru prima dată un eveniment de așa anvergură, și ne dorim ca Poiana Stampei să fie recunoscută ca un loc de excepție pentru competiții sportive. Vă așteptăm la Poiana Stampei cu brațele deschise și în anii viitori”.

Cu infrastructură sportivă de înaltă calitate și facilități de top, Poiana Stampei a impresionat reprezentanții Federației Române de Atletism, inclusiv Vali Ionescu Caciureac, fostă medaliată olimpică. Aceasta a lăudat eforturile administrației locale: „M-au impresionat foarte mult facilitățile acordate sportului, există sală de forță performantă, bazin de înot, sală de fitness, săli de masaj. Realitatea mi-a întrecut așteptările. Ceea ce am văzut în ceea ce privește practicarea sportului a fost de top. Ne-am simțit foarte bine aici și suntem convinși că toți cei care au venit aici vor pleca cu dorința de a reveni”.

Campionatul Național de Cros de la Poiana Stampei a demonstrat că această comună este nu doar un loc de poveste, ci și un pol de excelență sportivă, gata să susțină evenimente de talie națională și internațională în viitor.


Intră acum și în grupul de