Află mai multe despre chirurgia vasculară Suceava din cadrul clinicii Hereditas


Intră acum și în grupul de

Vasele de sânge pot suferi anumite malformații, care să le modifice aspectul, precum crearea varicelor. Unii dintre noi ne confruntăm cu o asemenea problemă, iar pentru a o trata, este necesar să apelăm la serviciile unei clinici, ce are medici specializați în chirurgie vasculară. Vei găsi exact ceea ce ai nevoie în cadrul clinicii Hereditas din Suceava. Medicii îți vor oferi expertiza adecvată, pentru elaborarea diverselor teste. Optează cu maximă încredere pentru un consult vascular, pentru a rezolva problema de sănătate pe care o ai.

Vasele tale de sânge se modifică și simți că ceva nu este în regulă?

Dacă da, să știi că este nevoie să apelezi la consultațiile pentru chirurgie vasculara Suceava. Echipa de medici, cât și asistenți te va consulta. Vei parcurge nenumărate teste, pentru a determina cu exactitate cu ce te confrunți. Alege mereu astfel de controale medicale, sănătatea ta este pe primul plan. Alegând să te programezi periodic la aceste controale medicale, vei fi sigur de faptul că starea ta de sănătate este una optimă!

Modificarea oricărui vas de sânge poate fi un semn al unei complicații medicale ce trebuie tratată. Dacă tu simți că te confrunți cu o astfel de problemă, trebuie să ceri cât mai rapid sprijinul unui medic specializat în chirurgie vasculară.

Dacă ai simptome precum durere la nivelul picioarelor și a gleznelor, vene varicoase, ulcere varicoase, schimbarea de culoare a pielii, senzații de amorțeală și pulsații, să știi că trebuie să apelezi la un chirurg vascular.

Varicele, o problemă tot mai întâlnită

Varicele sunt o problemă de sănătate care există în viața unor dintre noi. Cu toții știm că acele varice sunt, de fapt, vase de sânge dilatate, care nu funcționează corect. Dacă te confrunți și tu cu o astfel de problemă, să știi că poți apela la serviciile unui medic specialist în chirurgie vasculară. Apariția varicelor poate avea multiple cauze, una dintre acestea fiind chiar o moștenire genetică. Alege întotdeauna să consulți un medic specialist în chirurgie vasculară atunci când observi anumite schimbări la nivelul tegumentului și aspectul venelor! Schimbarea culorii pielii, roșeață, cât și diverse vene varicoase sunt acele simptome ce te vor face să apelezi la servicii medicale.

Apariția varicelor poate provoca simptome deranjante, precum umflarea picioarelor, durerea, senzația de picioare grele și chiar crampe periodice. Varicele pot cauza, de asemenea, aspecte inestetice ale picioarelor. Ameliorând apariția acestora și cu un tratament potrivit, oferit de medicul chirurg vascular. Alege cu încredere să te programezi la un asemenea consult, este spre binele tău!

Clinica Hereditas este locul în care vei avea parte de un tratament medical de top. În Suceava poți avea parte de tratamentul medical mult dorit! Aici poți să te programezi la un consult de specialitate pentru tratarea problemelor de sănătate în ceea ce privește sistemul circulator. Alege întotdeauna astfel de servicii medicale pentru a asigura o circulație sănătoasă a sângelui prin artere și vene.

Programează-te la chirurgie vasculară la clinica Hereditas din Suceava! Alege să fii sănătos mereu!

Date de contact:

+40 330 408 407

[email protected]


Intră acum și în grupul de