Dosar penal pentru un proiect administrat de Primăria Suceava. Moștenitoarea unei femei a reclamat că geamurile de la apartament i-au fost înlocuite fără acordul ei


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a deschis un dosar penal pentru „violare de domiciliu” și „distrugere” pentru schimbarea geamurilor tip termopan la un apartament din Burdujeni.

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată joi după amiaza de o femeie de 33 de anai din comuna bihoreană Ceica despre faptul că la un imobil de pe strada Jean Bart din Suceava a găsit schimbat geamul termopan.

La adresa indicată polițiștii au identificat trei persoane, frați, care se aflau în locuința în care a stat mama lor ce a decedat în urmă cu patru ani, în noiembrie 2019.

Pătrunzând în imobil s-a stabilit că tâmplăria geamului a fost înlocuită, iar deșeurile rămase în urma schimbării acesteia se aflau în locuință.

Cu privire la schimbarea tâmplăriei, moștenitorii defunctei au precizat că ei nu au știut despre acest lucru, dar au recunoscut și faptul că nu vin foarte des la locuința mamei lor.

În urma discuțiilor purtate cu președinta asociației de proprietari, aceasta a relatat verbal că schimbarea geamurilor din tâmplărie termopan a fost efectuată de către o firmă specializată în baza unui proiect guvernamental, administrat de către Primăria Suceava și din cauza faptului că nu s-a reușit contactarea proprietarei în nici un fel, au fost nevoiți să execute lucrarea fără acordul acesteia, altfel ar fi pierdut suma alocată pentru finalizarea proiectului.

Femeia care a sesizat situația  a fost condusă la Secția de Poliție Burdujeni unde a depus plângere scrisă cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violare de domiciliu” și „distrugere”, fiind întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de