Sesizat de cetățeni că lucrări ale ACET au afectat o parcare modernizată, viceprimarul Lucian Harșovschi a dispus refacerea zonei și amendarea firmei de utilități


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi care inspecta lucrări de reabilitare a parcării de pe strada Narciselor a fost „prins” de cetățeni din apropiere supărați că ACET a avut lucrări la avarii într-o parcare ce fusese reabilitată și că operatorul de utilități nu a remediat după.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că se reabilitează o nouă parcare în zona Zamca, pe strada Narciselor.

„Încercăm să facem astfel de lucrări cât mai putem acum ca anumite zone să fie reabilitate”, a spus viceprimarul.

În timp ce inspecta lucrările la această parcare, un localnic i-a reclamat că o parcare reabilitată a fost spartă de cei de la ACET și că a rămas așa.

„Cei de la ACET trebuie să repare imediat după lucrare. Noi îi amendăm”, a răspuns viceprimarul.

Harșovschi a spus că la orice operator de utilități care trebuie să remedieze o avarie este obligatoriu să refacă zona afectată.

„Ca orice operator de utilități, că e gaz, că e apă, că e canal, ai avarie. E normal într-o lume civilizată să fie avarii, dar trebuie să refaci”, a explicat viceprimarul.

O nouă parcare de reședință reabilitată pe strada Narciselor!🚗🚙Asfaltăm și după operatorii de utilități care refac avariile, dar lasă ca după “război” și nu readuc terenul la starea inițială.Amendă și, în plus, le refacturăm contravaloarea lucrărilor.📌Date tehnice:Locuri de parcare = 38 Suprafață totală = 700mp Binder = 21t Uzură = 67,2t Bordură mare = 75ml Bordură mică = 36ml Suprafață trotuare = 36mpNu ne oprim aici. Continuăm!#Suceava #Implicare #LH

Publicată de Lucian Harșovschi pe Duminică, 12 noiembrie 2023

El a mers în zona reclamată și a constatat că parcarea reabilitată de Primărie a fost afectată puternic de lucrările celor de la ACET, ceea ce l-a determinat să acționeze rapid și să ceară firmei de construcții care avea lucrări în zonă să remedieze situația, urmând ca ACET să achite factura.


Intră acum și în grupul de